Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin

8.2.2012 12.44 Oikeuskanslerilta ei toimenpiteitä Talvivaaran kaivoksen viranomaisvalvontaa koskevassa kantelussa - esitutkinta voi kuitenkin tuoda lisätietoja

Oikeuskansleri Jaakko Jonkka on antanut ratkaisunsa Sotkamon Talvivaaran kaivoksen viranomaisvalvontaa koskevaan kanteluun. Europarlamentaarikko Satu Hassi arvosteli kantelussaan eri viranomaisia siitä, että Sotkamon Talvivaaraan on hänen käsityksensä mukaan perustettu uraanikaivos ilman asianmukaisia lupia. Jonkka toteaa, että viranomaisilta saamiensa selvitysten perusteella hänellä ei ole perusteita todeta viranomaisten menetelleen lainvastaisesti. Hassi arvosteli kirjoituksessaan myös Talvivaara Sotkamo Oy:n menettelyä, mutta oikeuskanslerilla ei ole toimivaltaa tutkia yksityisoikeudellisen yhteisön toimia.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.