Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Edilexiin tulossa tuplasti enemmän kirjoja – Edita ja Kauppakamari yhteistyöhön digikirjojen tarjonnassa

Sisältöpäivitys

Huhtikuussa Edilexin digikirjatarjonta kaksinkertaistuu. Editan digikirjastojen osaksi tuodaan Helsingin seudun kauppakamarin digikirjasto, joka sisältää lähes 90 digikirjaa. Uudistuksen myötä digikirjastot laajenevat erityisesti työoikeuden ja yritysjuridiikan alueilla. Samalla Edilexin Digikirjasto-sivu uudistetaan.

Voit ostaa käyttöösi Editan digikirjaston, kauppakamarin digikirjaston tai haluamasi teemakirjaston. Työoikeuden ja yritysjuridiikan teemakirjastot sisältävät sekä Editan että kauppakamarin kirjoja. Digikirjastot täydentyvät automaattisesti uusilla teoksilla ja uudistetuilla painoksilla.

Edilex ja digikirjastot on suunniteltu toimimaan yhdessä. Edilexin haulla pääset suoraan etsimääsi aiheeseen digikirjoissa. Digikirjoissa on tehokas sisäinen hakutoiminto, sisällysluettelo, josta on helppo hypätä oikeaan kohtaan, sekä tärkeimpien kohtien löytämistä helpottava korostustoiminto. Voit myös lisätä tekstiin omia merkintöjä muistilapputoiminnolla ja näin kerätä yhteen tarvitsemaasi tietoa.

Digikirjastouudistus toteutetaan 16.-18.4. Pahoittelemme mahdollista lyhytaikaista häiriötä digikirjastojen käytössä. Voit antaa meille palautetta: asiakaspalvelu.edilex@edita.fi.

Tutustu uudistettuihin digikirjastoihin: edilex.fi/digikirjasto

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.