Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Pääsy PDF-dokumenttiin vaatii sisäänkirjautumisen.

Uniikki teos Kansainvälisen työjärjestön asemasta globalisoituneessa maailmassa – kirja-arvostelu Tarja Halosen ja Ulla liukkusen (toim.) teoksesta International Labour Organization and Global Social Governance

Weiss, Manfred

Lakimies 3–4/2021 s. 688–691
16.6.2021
Kirja-arvostelu

Tiivistelmä

Kansainvälisen työjärjestön ILO:n satavuotistaipaleen täyttymisen yhteydessä laajalti juhlistetun järjestön asemaa koskevat pohdinnat johtivat useampiin kysymyksiin kuin vastauksiin. Vain vuosi tämän jälkeen Tarja Halonen, Suomen tasavallan presidentti (2000–2012), ja Ulla Liukkunen, Helsingin yliopiston työoikeuden ja kansainvälisen yksityisoikeuden professori, ottavat kantaa tähän keskusteluun mitä kiinnostavimmalla teoksella ILO:n asemasta globalisoituneessa maailmassa. He ovat onnistuneet kokoamaan yhteen joukon kansainvälisesti arvostettuja kirjoittajia ja käsittelemään keskeisiä kansainvälisen työoikeuden kysymyksiä, ja enemmänkin.

Tämä teksti on kirja-arvostelu Tarja Halosen ja Ulla Liukkusen toimittamasta teoksesta International Labour Organization and Global Social Governance.

(Edilex-toimitus)

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.