Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Lakimies

Lakimies on Suomalaisen Lakimiesyhdistyksen vuodesta 1903 julkaisema oikeustieteen alan aikakauskirja, joka ilmestyy kahdeksana numerona vuodessa. Lakimies on Julkaisufoorumi -hankkeen tasoluokituksessa tasolle 2 (johtava taso) sijoitettu referee-julkaisu eli siihen otettavien artikkelien arvioinnissa käytetään toimituksen ulkopuolisia tieteellisiä asiantuntijalukijoita.

Lakimies-lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Vuoden kaksi viimeistä numeroa ovat teemanumero. Lakimiehessä julkaistaan artikkeleita, keskustelupuheenvuoroja, oikeustapauskommentteja ja kirja-arvosteluja.

Lakimies Edilexissä

Lakimies-lehti Edilexissä sisältää lehdet kokonaisuudessaan numerosta 1/2004 alkaen ja suurimman osan artikkeleista vuoden 1996 alusta lähtien. Uudet numerot ilmestyvät Edilexissä samaan aikaan lehden paperiversion kanssa.

Edilex Peruspalvelun, Edilex EHS:n ja Edilex Verotuksen tilaukseen sisältyvät lehden 12 kuukautta vanhemmat numerot. Lehden uudet numerot voi tilata erillisellä tilauksella.

Tilaus on Lakimiesyhdistyksen henkilöjäsenille jäsenille maksuton.

Tilaaminen

Edilex Lakimies -lehden voi tilata palvelussa olevalla tilauslomakkeella tai asiakaspalvelusta. Tutustu Edilexin palveluihin, lisensseihin ja hintatietoihin.

Jos olet Lakimiesyhdistyksen jäsen, merkitse tilauslomakkeeseen käyttäjämääräksi 1 ja kirjoita lisätietokenttään olevasi yhdistyksen jäsen. Tilauksestasi lähetetään tieto yhdistykselle, joka varmistaa jäsenyyden voimassaolon. Käyttöoikeus tulee voimaan kolmen päivän sisällä.

Käyttäjätunnuksen ja salasanan käyttöoikeus on vain tilauksen tehneellä henkilöllä.

Edilexin asiakaspalvelu palvelee kaikissa käyttäjätietoihin ja tilaamiseen liittyvissä asioissa.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.