Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Maa- ja metsätalousministeriön päätös kolmansista maista tuotavista kalastustuotteista ja niistä saaduista valmisteista ja jalosteista 28.6.1996/513

Aiempi ajantasamuoto - seurattu muutossäädökseen 7.4.1997/303

Maa- ja metsätalousministeriö on 6 päivänä toukokuuta 1994 annetun kalahygienialain (330/94) 32 f §:n, sellaisena kuin se on 31 päivänä joulukuuta 1994 annetussa laissa (1562/94), nojalla päättänyt:

Tarkoitus ja soveltamisala

1 §

Tämän päätöksen tarkoituksena on turvata elintarvikkeeksi käytettävien kalastustuotteiden ja niistä saatujen valmisteiden ja jalosteiden elintarvikehygieeninen laatu Euroopan yhteisön ulkopuolisista maista (jäljempänä kolmannet maat) tapahtuvan maahantuonnin yhteydessä.

Päätöksessä annetaan ne ehdot, joilla kalastustuotteita ja niistä saatuja valmisteita ja jalosteita saadaan tuoda Suomeen kolmansista maista.

2 §

Tätä päätöstä ei sovelleta sellaisiin kalastustuotteisiin ja niistä saatuihin valmisteisiin ja jalosteisiin, jotka tuodaan maahan ulkomaan liikenteen muonitusta varten tai suurlähetystöjen ja diplomaattisia oikeuksia nauttivien kansainvälisten järjestöjen käyttöön taikka jotka tuodaan tullivarastoihin, vapaa-alueille tai vapaavarastoihin edelleen kolmansiin maihin vietäviksi.

Päätöstä ei myöskään sovelleta kalastustuotteiden ja niistä saatujen valmisteiden ja jalosteiden kauttakulkuun kolmannesta maahan toiseen kolmanteen maahan tai toiseen Euroopan yhteisön jäsenvaltioon.

Elävät kalat ja ravut sekä perkaamattomat lohikalat

3 § (7.4.1997/303)

Elävien kalojen, elävien makean veden rapujen sekä perkaamattomien lohikalojen tuonnissa on noudatettava tämän päätöksen lisäksi, mitä säädetään eräiden kolm...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.