Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Liikenneministeriön päätös teletoimintalain 10 a §:n soveltamisesta 26.6.1996/502

Aiempi ajantasamuoto - seurattu muutossäädökseen 24.1.1997/80

Liikenneministeriö on 20 päivänä helmikuuta 1987 annetun teletoimintalain (183/87) 10 a §:n 5 momentin nojalla, sellaisena kuin se on 24 päivänä toukokuuta 1996 annetussa laissa (343/96), päättänyt:

1 §

Soveltamisala

Tätä päätöstä sovelletaan telelaitoksen oikeuteen saada toiselta telelaitokselta teletoimintalain 10 a §:n 1 ja 2 momentin mukaisia suoritteita.

2 §

Määritelmiä

Tässä päätöksessä tarkoitetaan:

1) antennipaikalla yleisen televerkon rakentamisessa käytettävää mastorakennelman osaa, joka on tarkoitettu antennin sijoituspaikaksi; sekä

2) kaapelikanavalla yleisen televerkon rakentamisessa käytettävää suojarakennelmaa, joka on tarkoitettu telekaapelien sijoituspaikaksi.

3 §

3 § on kumottu P:llä 24.1.1997/80.

4 §

Kaapelikanavien ja radiomastojen rakentaminen

Jos teletoimintalain 10 a §:n 2 momentin mukaisesti rinnakkaisten kaapelikanavien tai radiomastojen rakentaminen ei ole mahdollista, rakentamisessa tulee ottaa huomioon myös toisen telelaitoksen ilmoittama kohtuullinen vuokraustarve.

Jos telelaitos voi osoittaa, että telelaitokset eivät ole päässeet sopimukseen 1 momentissa tarkoitetussa tilanteessa, telelaitos voi pyytää, että liikenneministeriö ratkaisee asian.

5 §

Vapaat antennipaikat

Jos telelaitos ei voi osoittaa, että telelaitos ottaa omaan käyttöön teletoimintalain 10 a §:n 2 momentissa tarkoitetun radiomaston vapaana olevan antennipaikan seuraavan kahden vuoden aikana, telelaitos on velvollinen vuokraamaan antennipaikan toiselle telelaitokselle kohtuullista korvausta vastaan.

Jos telelaitos voi osoittaa,...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.