Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Asetus oppisopimuskoulutuksesta 30.12.1992/1606

Aiempi ajantasamuoto - seurattu muutossäädökseen 6.10.1995/1178

Opetusministerin esittelystä säädetään oppisopimuskoulutuksesta 30 päivänä joulukuuta 1992 annetun lain (1605/92) nojalla:

1 § (29.12.1994/1425)

Oppisopimuksen hyväksymisen edellytykset

Oppisopimuskoulutuksen paikallishallintoviranomainen voi hyväksyä oppisopimuksen, jos suunniteltu koulutus täyttää opetussuunnitelman tai tutkinnon perusteitten mukaiset ammattitaidon saavuttamiselle asetettavat vaatimukset. Sopimuksen hyväksymisen edellytyksenä on lisäksi, että koulutustyöpaikalla on käytettävissä koulutuksen järjestämisen kannalta laadultaan ja laajuudeltaan riittävää tuotantotoimintaa ja opetussuunnitelman tai tutkinnon perusteitten toteuttamisen kannalta tarpeellinen työvälineistö sekä ammattitaidoltaan, koulutukseltaan ja työkokemukseltaan sellainen henkilöstö, joka voidaan määrätä opiskelijan vastuulliseksi kouluttajaksi.

2 §

Opiskelijan henkilökohtainen opiskeluohjelma

Opiskelijan henkilökohtaisesta opiskeluohjelmasta tulee käydä ilmi ammattitaidon saavuttamisen ja koulutuksen kannalta keskeiset työtehtävät, koulutukseen sisältyvä tietopuolinen opetus, opintojen ajoittuminen koulutusajalle, vastuullinen kouluttaja tai kouluttajat ja muut opiskelijan kannalta tarpeelliset opintojen järjestämiseen liittyvät seikat.

Opiskeluohjelmassa on otettava huomioon ja luettava hyväksi opiskelijan aikaisempi koulutus ja työkokemus.

Opiskeluohjelman laativat yhdessä opiskelija, työnantaja ja paikallishallintoviranomainen siten, että se on liitettävissä oppisopimukseen sopimusta hyväksyttäessä.

3 §

Todistukset

Paikallisha...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.