Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Asetus kasvintuotannon tarkastuskeskuksesta 11.12.1992/1281

Aiempi ajantasamuoto - seurattu muutossäädökseen 21.12.2000/1240

Tämä asetus on kumoutunut 1.5.2006 alkaen. Ks. L Elintarviketurvallisuusvirastosta 25/2006.

Maa- ja metsätalousministerin esittelystä säädetään kasvintuotannon tarkastuskeskuksesta 4 päivänä joulukuuta 1992 annetun lain (1201/92) 2 ja 7 §:n nojalla:

Organisaatio ja tehtävät

1 §

Kasvintuotannon tarkastuskeskuksessa on kasvinsuojeluosasto, maatalouskemian osasto ja siementarkastusosasto sekä hallintoyksikkö. Tarkastuskeskuksessa voi olla myös muita toimintayksiköitä. Osastoissa ja muissa toimintayksiköissä voi olla vastuualueita sen mukaan kuin työjärjestyksessä tai sen nojalla määrätään.

Tarkastuskeskuksen eräiden sisäiseen hallintoon kuuluvien tehtävien hoitamisesta maa- ja metsätalousministeriön tietopalvelukeskuksessa on voimassa, mitä siitä erikseen säädetään.

Tarkastuskeskus voi asettaa osastolleen neuvoa-antavana elimenä toimivan neuvottelukunnan. Neuvottelukunnan puheenjohtajalle, jäsenille ja sihteerille maksetaan matkakustannusten korvausta, päivärahaa ja kokouspalkkioita samojen perusteiden mukaan kuin valtion komiteoiden jäsenille.

2 §

Kasvinsuojeluosasto käsittelee asiat, jotka koskevat kasvintuhoojien leviämisen estämistä ja niiden torjuntatoimenpiteitä, torjunta-aineiden ennakkotarkastusta, rekisteröintiä, valvontaa ja torjunta-ainelautakunnan avustamista sekä taimiaineiston laadun valvontaa.

Maatalouskemian osasto käsittelee rehuja ja lannoitteita koskevat asiat sekä suorittaa torjunta-aineiden ja niiden jäämien tutkimuksia ja tarkastuksia.

Siementarkastusosasto käsittelee siementen ja muun v...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.