Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Asetus öljysuojarahastosta 28.10.1985/828

Aiempi ajantasamuoto - seurattu muutossäädökseen 30.5.1997/505

Tämä asetus on kumoutunut. Ks. L öljysuojarahastosta 1406/2004.

Ympäristöministerin esittelystä säädetään öljysuojarahastosta 24 päivänä toukokuuta 1974 annetun lain (379/74) 8 ja 12 §:n nojalla, sellaisena kuin 8 § on 6 päivänä syyskuuta 1985 annetussa laissa (741/85):

1 LUKU

Öljysuojarahaston varat

1 §

Öljysuojarahastosta annetussa laissa (379/74), jota jäljempänä sanotaan öljysuojarahastolaiksi, tarkoitetun öljysuojarahaston muodostavat öljysuojarahastolain 2 §:n nojalla perittävät ja lain 7 §:n 2 momentin nojalla palautettavat varat.

2 §

Ympäristöministeriön on viipymättä ilmoitettava tullihallitukselle öljysuojarahastossa tapahtuvista pääoman sellaisista muutoksista, jotka öljysuojarahastolain 3 §:n mukaan aiheuttavat öljysuojamaksun perimisen lopettamisen tai uudelleen aloittamisen.

Ympäristöministeriön tulee myös, milloin siihen öljysuojarahastolain 4 §:n nojalla on tarvetta, tehdä esitys varojen osoittamiseksi tulo- ja menoarviossa öljysuojarahaston käyttöön. Ministeriö huolehtii myös siitä, että sen jälkeen kun rahastoon on kertynyt riittävästi varoja, valtiolta saadut varat suoritetaan takaisin valtiovarastoon.

Ympäristöministeriö huolehtii öljysuojarahaston johtokunnan avustuksella öljysuojarahastolain 7 §:ssä tarkoitetun korvauksen perimisestä.

3 §

Öljysuojarahaston johtokunnan tulee vuosittain laatia öljysuojarahastoa koskeva toimintakertomus. Kertomus on kalenterivuotta seuraavan maaliskuun loppuun mennessä toimitettava tiedoksi valtiovarainministeriölle, valtiokonttorille, valtiontalouden tarkastusvirast...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.