Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Asetus eräistä terveydenhuollon tutkinnoista 24.8.1984/626

Aiempi ajantasamuoto - seurattu muutossäädökseen 27.5.1994/380

Helsingin yliopiston konsistorin annettua Helsingin yliopiston osalta lausuntonsa säädetään opetusministeriön toimialaan kuuluvia asioita käsittelemään määrätyn ministerin esittelystä:

Yleisiä säännöksiä

1 §

Tässä asetuksessa tarkoitettu terveydenhuollon perustutkinto on terveydenhuollon kandidaatin tutkinto.

Tässä asetuksessa tarkoitettuja terveydenhuollon jatkotutkintoja ovat terveydenhuollon lisensiaatin tutkinto sekä terveydenhuollon tohtorin tutkinto.

Tässä pykälässä mainittuja tutkintoja voidaan suorittaa Oulun yliopiston, Tampereen yliopiston ja Turun yliopiston lääketieteellisissä tiedekunnissa, Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa, Kuopion yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa ja yhteiskuntatieteellisessä tiedekunnassa sekä Åbo Akademin yhteiskunta- ja hoitotieteellisessä tiedekunnassa, joita tässä asetuksessa kutsutaan koulutusyksiköiksi. (27.5.1994/380)

2 §

Terveydenhuollon perustutkintoon johtava koulutus suunnitellaan ja järjestetään koulutusohjelmina.

Koulutusohjelma on korkeakoulun opetusta antavien yksiköiden yhteistyössä suunnittelema ja järjestämä tavoitteellinen monitieteinen opintokokonaisuus, joka suuntautuu terveydenhuollon asiantuntemusta edellyttävään ammatilliseen tehtäväalueeseen ja sen kehittämiseen.

Koulutusohjelmat suunnitellaan siten, että koulutusyksikössä voidaan saavuttaa valmius jatkokoulutukseen koulutusyksikössä edustettuina olevilla tieteenaloilla, jotka määrätään tutkintosäännössä.

Terveydenhuollon perustutkintoa koskevat sään...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.