Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtioneuvoston asetus vesienhoitoalueista 30.12.2004/1303

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty ympäristöministeriön esittelystä, säädetään vesienhoidon järjestämisestä 30 päivänä joulukuuta 2004 annetun lain (1299/2004) 6 ja 20 §:n nojalla:

1 §

Vesienhoitoalueet

Vesienhoidon järjestämisestä annetun lain (1299/2004), jäljempänä vesienhoitolaki, 3 §:ssä tarkoitetut vesienhoitoalueet ovat Vuoksen vesienhoitoalue, Kymijoen―Suomenlahden vesienhoitoalue, Kokemäenjoen―Saaristomeren―Selkämeren vesienhoitoalue, Oulujoen―Iijoen vesienhoitoalue ja Kemijoen vesienhoitoalue.

Ruotsin kanssa muodostetaan kansainvälinen vesienhoitoalue Tornionjoen vesistöalueelle ja Norjan kanssa Tenon, Näätämöjoen ja Paatsjoen vesistöalueille siten kuin niistä erikseen kansainvälisellä sopimuksella määrätään.

Vesienhoitoalueet määrittyvät liitteessä 1 luetelluista vesistöalueista. Vesienhoitoalueet sijaitsevat liitteessä 2 lueteltujen kuntien alueilla.

2 §

Yhteensovittavat alueelliset ympäristökeskukset

Vesienhoitolain 6 §:ssä tarkoitettu yhteensovittava alueellinen ympäristökeskus Vuoksen vesienhoitoalueella on Etelä-Savon ympäristökeskus, Kymijoen―Suomenlahden vesienhoitoalueella Uudenmaan ympäristökeskus, Kokemäenjoen―Saaristomeren―Selkämeren vesienhoitoalueella Länsi-Suomen ympäristökeskus, Oulujoen―Iijoen vesienhoitoalueella Pohjois-Pohjanmaan ympäristökeskus ja Kemijoen vesienhoitoalueella Lapin ympäristökeskus.

Alueelliselle ympäristökeskukselle tässä asetuksessa säädetyistä tehtävistä Ruotsin ja Norjan kanssa muodostettavilla kansainvälisillä vesienhoitoalueilla ...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.