Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 940/2023 saakka.

Valtioneuvoston asetus vesienhoitoalueista 30.12.2004/1303

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty ympäristöministeriön esittelystä, säädetään vesienhoidon järjestämisestä 30 päivänä joulukuuta 2004 annetun lain (1299/2004) 6 ja 20 §:n nojalla:

1 §

Vesienhoitoalueet

Vesienhoidon järjestämisestä annetun lain (1299/2004), jäljempänä vesienhoitolaki, 3 §:ssä tarkoitetut vesienhoitoalueet ovat Vuoksen vesienhoitoalue, Kymijoen–Suomenlahden vesienhoitoalue, Kokemäenjoen–Saaristomeren–Selkämeren vesienhoitoalue, Oulujoen–Iijoen vesienhoitoalue ja Kemijoen vesienhoitoalue.

Ruotsin kanssa muodostetaan kansainvälinen vesienhoitoalue Tornionjoen vesistöalueelle ja Norjan kanssa Tenon, Näätämöjoen ja Paatsjoen vesistöalueille siten kuin niistä erikseen kansainvälisellä sopimuksella määrätään.

Vesienhoitoalueet määrittyvät liitteessä 1 luetelluista vesistöalueista. Vesienhoitoalueet sijaitsevat liitteessä 2 lueteltujen kuntien alueilla.

2 § (29.12.2009/1823)

Yhteensovittavat elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukset

Vesienhoitolain 6 §:ssä tarkoitettu yhteensovittava elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus Vuoksen vesienhoitoalueella on Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Kymijoen–Suomenlahden vesienhoitoalueella Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Kokemäenjoen –Saaristomeren–Selkämeren vesienhoitoalueella Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Oulujoen–Iijoen vesienhoitoalueella Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus ja Kemijoen vesienhoi...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.