Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 241/2024 saakka.

Tasavallan presidentin asetus sisäasioiden rahastojen ohjelmia koskevien hallintotehtävien hoidosta Ahvenanmaalla 30.9.2022/839

Tasavallan presidentin päätöksen mukaisesti säädetään Ahvenanmaan itsehallintolain (1144/1991) 32 §:n nojalla, sellaisena kuin se on osaksi laeissa 1556/1994 ja 68/2004, sekä Ahvenanmaan maakunnan hallituksen suostumuksella:

1 §

Soveltamisala

Tätä asetusta sovelletaan turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotouttamisrahaston perustamisesta annettuun Euroopan parlamentin ja neuvoston asetukseen (EU) N:o 1147/2021 perustuvan turvapaikka-, maahanmuutto- ja kotouttamisrahastoa koskevan ohjelman sekä sisäisen turvallisuuden rahaston perustamisesta annettuun Euroopan parlamentin ja neuvoston asetukseen (EU) N:o 1149/2021 perustuvan sisäisen turvallisuuden rahastoa koskevan ohjelman hallinnointiin siltä osin kuin ohjelmat kuuluvat Ahvenanmaan maakunnan lainsäädäntövaltaan Ahvenanmaan itsehallintolain (1144/1991) nojalla.

2 §

Ohjelmien hallintotehtävistä vastaavat viranomaiset

Hallintotehtävät, jotka koskevat 1 §:ssä tarkoitettuja ohjelmia ja jotka sisäasioiden rahastoista ohjelmakaudella 2021–2027 annetun lain soveltamista Ahvenanmaalla koskevan maakuntalain (Ahvenanmaan säädöskokoelma 2022:52) mukaan hoitaa Ahvenanmaan maakunnan hallitus, siirretään tällä asetuksella sisäministeriön ja valtiovarainministeriön hoidettaviksi. Euroopan aluekehitysrahastoa, Euroopan sosiaalirahasto plussaa, koheesiorahastoa, oikeudenmukaisen siirtymän rahastoa ja Euroopan meri-, kalatalous- ja vesiviljelyrahastoa koskevista yhtei...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.