Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 208/2024 saakka.

Valtioneuvoston asetus maaseudun kehittämisohjelman 2014–2020 varoista myönnettävästä teknisestä avusta (kumoutunut) 22.5.2014/395

Tämä asetus on kumoutunut 1.1.2023 alkaen. Ks. L 1325/2022 62 §.

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään maaseudun kehittämisen tukemisesta annetun lain (28/2014) 65 §:n 3 momentin nojalla:

1 §

Soveltaminen

Tätä asetusta sovelletaan Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman 2014–2020 varoista myönnettävään maaseudun kehittämisen tukemisesta annetun lain (28/2014) 65 §:ssä tarkoitettuun tekniseen apuun.

2 §

Teknisen avun käyttösuunnitelma

Maa- ja metsätalousministeriön on ennen teknisen avun käyttösuunnitelman vahvistamista toimitettava käyttösuunnitelma seurantakomitean käsiteltäväksi. Maaseutuviraston on toimitettava ehdotus käyttösuunnitelmaksi maa- ja metsätalousministeriölle viimeistään kuukautta ennen seurantakomitean käsittelyä.

Maa- ja metsätalousministeriö voi muuttaa vahvistettua käyttösuunnitelmaa. Merkitykseltään olennaiset käyttösuunnitelman muutokset on toimitettava seurantakomitean käsiteltäviksi.

3 §

Teknisen avun hyväksyttävät kustannukset

Teknistä apua saa käyttää maa- ja metsätalousministeriön, Maaseutuviraston, maaseutuverkoston sekä elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen ohjelman toteuttamiseksi välttämättömiin, kohtuullisiin ja lopullisiksi menoiksi jääviin kustannuksiin, jotka aiheutuvat:

1) virka- tai työsopimussuhteisten työntekijöiden palkoista, niiden sivukuluista sekä muista lakisääteisistä työnantajakuluista;

2) 1 kohdassa tarkoitettujen työntekijöiden virka- ja työmatkoista ja koulutuksesta sekä 6 ...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.