Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Ajantasainen säädös - seurattu säädökseen 208/2024 saakka.

Verohallituksen päätös metsätalouden tulojen verotuksessa noudatettavista kantohinta-alueista 20.8.1999/887

Verohallitus on 15 päivänä joulukuuta 1967 annetun maatilatalouden tuloverolain (543/67) 11 §:n 2 momentin nojalla, sellaisena kuin se on 24 päivänä elokuuta 1990 annetussa laissa (718/90) päättänyt kuntien jakamisesta kantohinta-alueisiin seuraavasti:

1 § (8.9.2003/803)

Etelä-Suomen lääni:

1) Espoo, Hamina, Hanko, Helsinki, Inkoo, Kirkkonummi, Kotka, Loviisa, Pernaja, Porvoo, Pyhtää, Ruotsinpyhtää, Sipoo, Siuntio, Tammisaari ja Virolahti

I kantohinta-alueeseen kuuluvat mantereella sijaitsevat metsämaat ja ne meren saarissa sijaitsevat metsämaat, joihin mantereelta on tie-, lautta- tai lossiyhteys.

II kantohinta-alueeseen kuuluvat muut metsämaat.

2) Muissa kunnissa metsämaat pidetään yhtenä kantohinta-alueena.

2 §

Länsi-Suomen lääni:

1) Askainen, Dragsfjärd, Eurajoki, Halikko, Himanka, Houtskari, Kaskinen, Kemiö, Kokkola, Korppoo, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Kustavi, Kälviä, Lemu, Lohtaja, Luoto, Luvia, Maksamaa, Masku, Merikarvia, Merimasku, Naantali, Nauvo, Närpiö, Oravainen, Parainen, Pedersören kunta, Pori, Pyhäranta, Rauma, Rymättylä, Sauvo, Särkisalo, Taivassalo, Uusikaarlepyy, Uusikaupunki, Vaasa, Velkua ja Västanfjärd

I kantohinta-alueeseen kuuluvat mantereella sijaitsevat metsämaat ja ne meren saarissa sijaitsevat metsämaat, joihin mantereelta on tie-, lautta- tai lossiyhteys.

II kantohinta-alueeseen kuuluvat muut metsämaat.

2) Ikaalinen

I kantohinta-alueeseen kuuluvat niiden tilojen metsämaat, jotka sijaitsevat teiden n:ot 3 ja 276 sekä eteläisen kunnanrajan rajaaman alueen sisällä.

II ...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.