Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Statsrådets förordning om avgiftsbelagda beslut av statsrådet i ärenden som gäller export- och transiteringstillstånd för försvarsmateriel 13.3.2014/207

I enlighet med statsrådets beslut föreskrivs med stöd av 8 § 1 mom. i lagen om grunderna för avgifter till staten (150/1992), sådant det lyder i lag 348/1994:

1 §

För ett beslut av statsrådet i ett ärende som avses i 20 § 1 mom. i lagen om export av försvarsmateriel (282/2012) och som gäller export- och transiteringstillstånd tas en avgift på 190 euro ut, vilket motsvarar självkostnadsvärdet.

2 §

Denna förordning träder i kraft den 20 mars 2014.

Genom denna förordning upphävs statsrådets förordning om avgift för beslut om exporttillstånd för försvarsmateriel (50/2008).

När en prestation hänför sig till ett ärende som inletts innan denna förordning trädde i kraft, tas en avgift ut för prestationen enligt de bestämmelser som gällde vid ikraftträdandet.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.