Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Ofullständiga sökkriterier

Undervisningsministeriets förordning om bestämmande av priset per enhet för privat grundläggande utbildning som ordnas utomlands 29.12.2009/1778

I enlighet med undervisningsministeriets beslut, fattat med stöd av 18 § i lagen av den 28 december 2009 (1705/2009) om finansiering av undervisnings- och kulturverksamhet föreskrivs:

1 §

Såsom det pris per enhet som ska läggas till grund för statsandelen till en privat anordnare av grundläggande utbildning bestäms det genomsnittliga belopp för priserna per enhet som statsrådet har fastställt för grundläggande utbildning med stöd av 54 § lagen om finansiering av undervisnings- och kulturverksamhet (1704/2009), om inte något annat bestäms nedan.

Priset per enhet för en anordnare av grundläggande utbildning höjs med 20 procent när undervisningen ordnas i Belgien och i Ryssland.

Priset per enhet för en anordnare av grundläggande utbildning sänks med 20 procent när undervisningen ordnas i Kenya och i Papua Nya Guinea.

2 §

Detta beslut träder i kraft den 1 januari 2010.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.