Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Edilex Arvonlisäverotus

Edilex Arvonlisäverotus on osa Edilex Verotus -kokonaisuutta, joka sisältää myös Edilex Peruspalvelun ja Edilex Elinkeinoverotuksen. Edilex Arvonlisäverotuksen voi tilata myös erikseen.

Edilex Arvonlisäverotus käsittelee arvonlisäverolakia ja sen soveltamista monipuolisesti, kattavasti ja käytännönläheisesti. Palvelussa käsitellään perusteellisesti pykäläjärjestyksessä koko arvonlisäverolaki. Kirjoittajat, KPMG:n veroasiantuntijat kertovat yksityiskohtaisesti, miten lain säännökset vaikuttavat eri liiketapahtumiin käytännössä. Saat tiedon tärkeimmistä arvonlisäverotuksen muutoksista ja oikeustapauksista palvelussa olevista tiedotteista.

Sisällössä huomioidaan EU-oikeuden vaikutukset kansalliseen arvonlisäverolakiin ja sen soveltamiseen. Myös eri toimialojen erityismenettelyt ja sudenkuopat on tuotu esiin.

Kirjoittajien asiantuntemus ja käytännön kokemus takaavat sen, että tietokanta on laajuudeltaan ja sisällöltään alansa ykkösteos. Kirjoittajat ovat KPMG:n arvonlisäveroasiantuntijoita.

Aineisto päivitetään kerran vuodessa. Arvonlisäverotus-palvelun muuhun Edilex-aineistoon johtavat linkit avautuvat, jos käyttäjällä on myös Edilex Peruspalvelun tilaus.

Tekijät

Mika Kallio, Matti Lindholm, Ari Nielsen, Marko Ojala, Juha Sääskilahti ja Tero Takalo

Tilaaminen

Lisätietoa tilausvaihtoehtoista löydät täältä.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.