Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Tietoa julkaisusta

Edilex Arvonlisäverotus tarjoaa perusteellisen tiedon arvonlisäverolain säännöksistä ja niiden soveltamisesta. Arvonlisäverotus on käytännönläheinen käsikirja, joka käsittelee arvonlisäverolakia ja sen soveltamista monipuolisesti ja kattavasti. Teoksessa käsitellään perusteellisesti pykäläjärjestyksessä koko arvonlisäverolaki. Kirja on oiva työkalu muun muassa verotuksen ja taloushallinnon asiantuntijoille sekä liikkeenjohdolle. Kirjoittajat, KPMG:n veroasiantuntijat kertovat yksityiskohtaisesti, miten lain säännökset vaikuttavat eri liiketapahtumiin käytännössä. 

Sisällössä huomioidaan EU-oikeuden vaikutukset kansalliseen arvonlisäverolakiin ja sen soveltamiseen. Myös eri toimialojen erityismenettelyt ja sudenkuopat on tuotu esiin.

Kirjoittajien asiantuntemus ja käytännön kokemus takaavat sen, että tietokanta on laajuudeltaan ja sisällöltään alansa ykkösteos. Kirjoittajat ovat KPMG:n arvonlisäveroasiantuntijoita.

Kommentaariteos päivitetään kerran vuodessa. Teoksen muuhun Edilex-aineistoon johtavat linkit avautuvat, jos käyttäjällä on myös Edilex Peruspalvelun tilaus.

Uusimman version lisäksi palvelu sisältää kommentaariteoksen aiemmat versiot.

Uusimman teoksen tekijät

Lassi Ahopelto, Marko Ojala, Joonas Paavolainen, Atte Saari, Juha Sääskilahti ja Tero Takalo

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.