Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtioneuvoston asetus alkuvuoden 2013 tulvavahinkokorvausten maksamisesta 20.3.2014/243

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään poikkeuksellisten tulvien aiheuttamien vahinkojen korvaamisen hallinnoinnista annetun lain (1192/2013) 2, 3, 4 ja 5 §:n nojalla:

1 §

Soveltamisala

Tässä asetuksessa säädetään poikkeuksellisten tulvien aiheuttamien vahinkojen korvaamisesta annetun lain (284/1983), jäljempänä tulvavahinkolaki, nojalla korvattavien vahinkojen ja kustannusten korvaamisesta 1.1. –30.6.2013 sattuneiden poikkeuksellisten tulvien osalta.

2 §

Korvausprosentit ja korvaus asiantuntija-avusta

Muille kuin maa- ja metsätalouden harjoittajan tai ammatinharjoittajan yksityisteille, silloille, ojille, penkereille, rakennuksille, rakennelmille tai välttämättömälle kotitalousirtaimistolle aiheutuneista 1 §:ssä tarkoitetuista vahingoista ja kustannuksista korvataan 80 prosenttia tulvavahinkolain korvausperusteiden mukaisista vahingoista.

Maa- ja metsätalouden harjoittajan tai ammatinharjoittajan tulvavahinkolain mukaisesti korvattavista vahingoista ja kustannuksista korvataan 60 prosenttia tulvavahinkolain korvausperusteiden mukaisista vahingoista.

Suomen metsäkeskuksen antama asiantuntija-apu vahinkojen arvioinnissa korvataan käyttäen laskentaperusteena 60 euron tuntikorvausta. Suomen metsäkeskukselle voidaan myöntää kilometrikorvausta asiantuntijakäynneiltä enintään 45 senttiä kilometriltä.

3 §

Eräiden korvausten myöntäminen

Muun kuin maatalousalan ammatin harjoittamisessa valmistuneille tuotteille tai siinä tarvittavalle irtaimistolle, yksityisteille, silloille, ojille t...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.