Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Maa- ja metsätalousministeriön asetus silakan ja kilohailin troolikalastuksen rajoittamisesta vuonna 2013 19.12.2012/830

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään Euroopan yhteisön yhteisen kalastuspolitiikan täytäntöönpanosta annetun lain (1139/1994) 2 ja 10 § nojalla:

1 §

Silakan ja kilohailin troolikalastus Itämeren pääaltaalla

Suomessa rekisteröityjen kalastusalusten silakan ja kilohailin troolikalastus ICES:n osa-alueilla 22–28 sekä ICES:n osa-alueella 29 leveysasteen 59°00′N eteläpuolella Itämeren pääaltaalla on kielletty.

Edellä 1 momentissa säädetystä poiketen Suomessa rekisteröidyt tunnuspituudeltaan enintään 20 metrin pituiset kalastusalukset saavat harjoittaa silakan ja kilohailin troolikalastusta ICES:n osa-alueilla 25–28 kunnes mainittujen kalastusalusten näiltä alueilta kalastama silakkasaalis on yhteensä enintään 300 tonnia tai kilohailisaalis on yhteensä enintään 300 tonnia.

Ks. MMMa tunnuspituudeltaan enintään 20 metrin pituisten kalastusalusten harjoittaman silakan ja kilohailin troolikalastuksen keskeyttämisestä ICES:n osa-alueilla 25-28 278/2013.

2 §

Silakan ja kilohailin troolikalastus Suomenlahdella ja pohjoisella Itämerellä

Suomessa rekisteröidyt tunnuspituudeltaan yli 24 metrin pituiset kalastusalukset saavat troolikalastaa silakkaa ja kilohailia ICES:n osa-alueella 32 Suomenlahdella ja osa-alueella 29 leveysasteiden 59°00′N ja 59°50′N välisellä alueella pohjoisella Itämerellä kunnes mainittujen kalastusalusten näiltä alueilta kalastama silakkasaalis on yhteensä enintään 3 000 tonnia tai kilohailisaalis on yhteensä enintään 3 000 tonnia.

Suomessa rekisteröidyt tunn...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.