Edilexissä tehdään teknisiä huoltotöitä perjantaina 3.5.2024 klo 7.00 alkaen. Palvelun hakutoiminnot ovat pois käytöstä n. klo 8.00 asti. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Sosiaali- ja terveysministeriön asetus kunnaneläinlääkärin eläkettä kartuttavista palkkioista (kumoutunut) 25.1.2012/45

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus kumoutuu 1.1.2017. Ks. L 82/2016 2 §.

Sosiaali- ja terveysministeriön päätöksen mukaisesti säädetään kunnallisen eläkelain (549/2003) 68 §:n 6 momentin nojalla, sellaisena kuin se on laissa 1177/2011:

1 §

Kunnaneläinlääkärin eläkkeen perusteena olevana työansiona huomioon otettavan palkkion vahvistaminen

Kunnallisen eläkelain (549/2003) 68 §:n 6 momentissa tarkoitettujen kunnaneläinlääkärin eläkettä kartuttavien palkkioiden vahvistamista varten kunnaneläinlääkärin viranhaltijan on toimitettava kunnan määräämällä tavalla kunnalle tarvittavat tiedot palkkioiden kokonaismäärästä.

Kunnallisen eläkelain 68 §:n 6 momentissa tarkoitettu loppupalkka saadaan lisäämällä alimpaan peruspalkkaan laillistetun kunnaneläinlääkärin vuosisidonnaisen osan laskentapalkasta määräytyvä 10 prosentin suuruinen henkilökohtaisen lisän vuosisidonnainen osa sekä 83,59 euron suuruinen määrävuosilisä.

2 §

Kunnaneläinlääkärin palkkion vahvistamisen ajankohta ja muuttaminen

Kunnan on vahvistettava kunnallisen eläkelain 68 §:n 6 momentissa tarkoitettu rahamäärä kutakin kalenterivuotta varten edellisen vuoden loppuun mennessä. Jos kunnaneläinlääkärin viranhaltijan eläkettä kartuttavissa palkkioissa tapahtuu olennainen muutos, kunta voi tarkistaa edellisen vuoden loppuun mennessä vahvistamansa rahamäärän huhtikuun loppuun mennessä.

Jos kunnaneläinlääkärin viralla ei 1 momentissa tarkoitettuina ajankohtina ole viranhaltijaa tai virka perustetaan kyseisten ajankohtien jälkeen, kunta vahvistaa...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.