Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtioneuvoston päätös valtioista ja alueista, joiden rahanpesun ja terrorismin rahoituksen estämistä ja selvittämistä koskevat säännökset eivät vastaa rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä ja selvittämisestä annetussa laissa tarkoitettuja kansainvälisiä velvoitteita 10.6.2010/492

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä päätös on kumottu P:llä 25.11.2010/1022, joka on voimassa 2.12.2010 alkaen.

Valtioneuvosto on sisäasiainministeriön esittelystä päättänyt rahanpesun ja terrorismin rahoituksen estämisestä ja selvittämisestä annetun lain (503/2008) 22 §:n 3 momentin nojalla:

1 §

Valtiot ja alueet, joiden rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämistä ja selvittämistä koskevat säännökset eivät vastaa rahanpesun ja terrorismin rahoituksen estämisestä ja selvittämisestä annetun lain 17 §:ssä tarkoitettuja kansainvälisiä velvoitteita, ovat Angola, Ecuador, Etiopia, Iran, Pakistan, Pohjois-Korea, Sâo Tome & Principe sekä Turkmenistan.

2 §

Tämä päätös tulee voimaan 17 päivänä kesäkuuta 2010.

Tällä päätöksellä kumotaan 12 päivänä maaliskuuta 2009 annettu valtioneuvoston päätös valtioista ja alueista, joiden rahanpesun ja terrorismin rahoituksen estämistä ja selvittämistä koskevat säännökset eivät vastaa rahanpesun ja terrorismin rahoituksen estämisestä ja selvittämisestä annetussa laissa (123/2009) tarkoitettuja kansainvälisiä velvoitteita.

...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.