Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Liikenne- ja viestintäministeriön asetus lentoliikenteen hiilidioksidipäästöjen ja tonnikilometrimäärien tarkkailusta, todentamisesta sekä todentajien hyväksymismenettelystä 26.1.2010/63

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumottu A:lla 10.4.2015/432, joka on voimassa 1.5.2015 alkaen.

Liikenne- ja viestintäministeriön päätöksen mukaisesti säädetään 22 päivänä tammikuuta 2009 annetun lentoliikenteen päästökauppalain (34/2010) 11 §:n 5 momentin ja 12 §:n 2 momentin nojalla:

1 Luku

Yleiset säännökset

1 §

Soveltamisala

Tätä asetusta sovelletaan lentoliikenteen päästökauppalain soveltamisalaan kuuluvien ilma-alusten hiilidioksidipäästöjen ja tonnikilometrien tarkkailusuunnitelmien laadintaan, ilma-alusten päästöjen ja tonnikilometrien tarkkailuun sekä näistä annettaviin selvityksiin.

Tätä asetusta sovelletaan myös lentoliikenteen päästökaupan todentajan hyväksymismenettelyyn sekä lentoliikenteen päästöjen ja tonnikilometrien todentamistehtävän suorittamiseen.

2 §

Määritelmät

Tässä asetuksessa tarkoitetaan:

1) Eurocontrol"lla Euroopan yhteisöjen ja 38 jäsenvaltion muodostamaa Euroopan lentoturvallisuusjärjestöä;

2) EY:n tarkkailuohjeella Euroopan yhteisöjen komission päätöstä 2007/589/EY Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivin 2003/87/EY mukaisten ohjeiden vahvistamisesta kasvihuonekaasupäästöjen tarkkailua ja raportointia varten sekä Euroopan yhteisöjen komission päätöstä 2009/339/EY päätöksen 2007/589/EY muuttamisesta ilmailutoiminnan päästöjen ja tonnikilometritietojen tarkkailua ja raportointia koskevien ohjeiden lisäämiseksi;

3) hyötykuormalla ilma-aluksen kuljettaman rahdin, postin, matkatavaroiden...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.