Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Maa- ja metsätalousministeriön asetus satovahinkojen korvaamisessa käytettävistä yksikköhinnoista ja normisadoista vuonna 2006 ja satovahinkokorvauksiin liittyvien tietojen tallentaminen Tukisovellukseen 23.8.2006/737

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumoutunut 1.1.2017 alkaen. Ks. L satovahinkojen korvaamisesta annetun lain kumoamisesta 1191/2013.

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään satovahinkojen korvaamisesta 21 päivänä joulukuuta 2000 annetun lain (1214/2000) 6 §:n, 7 §:n ja 10 §:n sekä maaseutuelinkeinojen tukitehtäviä hoidettaessa noudatettavasta menettelystä 18 päivänä joulukuuta 1992 annetun lain (1336/1992) 13 §:n nojalla:

1 §

Yksikköhinnat ja normisadot

Vuonna 2006, lukuun ottamatta talvehtimisvahinkoja, aiheutuneiden satovahinkojen korvaamisessa käytetään liitteen 1 mukaisia yksikköhintoja ja liitteessä 2 olevia alueellisia normisatoja. Talvehtimisvahinkojen korvaamisessa käytetään satovahinkojen korvaamisessa käytettävistä yksikköhinnoista ja normisadoista vuonna 2005 annetussa maa- ja metsätalousministeriön asetuksessa (627/2005) säädettyjä yksikköhintoja ja normisatoja.

Nurmikasvien siementuotannon osalta liitteen 1 suluissa olevat yksikköhinnat koskevat tuotantoa, josta on tehty sopimus rekisteröidyn siemenliikkeen kanssa ja joka on liitetty jäljennöksenä tukihakemukseen.

2 §

Kasvit, joista korjataan kaksi tai useampia satoja

Säilörehunurmella ja muilla kasveilla, joista korjataan kaksi tai useampia satoja kasvukautena, on korjatuksi arvioidut satomäärät ennen tai jälkeen satovahingon, otettava huomioon korvauslaskelmassa arvioimalla korjatun sadon määrä.

3 §

Normisatoon laskettavat ka...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.