Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtioneuvoston asetus ilmatieteen laitoksesta (kumoutunut) 16.6.2004/505

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti, joka on tehty liikenne- ja viestintäministeriön esittelystä, säädetään ilmatieteen laitoksesta 22 päivänä joulukuuta 1967 annetun lain (585/1967) 5 §:n nojalla:

Ilmatieteen laitoksen tehtävät

1 §

Ilmatieteen laitoksen tehtävänä on toimialallaan vastata ilmatieteen, geomagnetismin ja avaruusfysiikan alaa sekä ilmanlaatua koskevasta havainto-, tutkimus- ja palvelutoiminnasta. Lisäksi laitoksen tulee huolehtia toimialansa kansainvälisestä yhteistyöstä, avaruustutkimuksen hallinnollisten ja teknisten tukipalvelujen tuottamisesta sekä muista sille säädetyistä tehtävistä.

Organisaatio, henkilöstö ja johtokunta

2 §

Ilmatieteen laitoksessa on sen toiminnan edellyttämiä tulosalueita ja toimintayksiköitä siten kuin työjärjestyksessä määrätään.

3 §

Ilmatieteen laitoksen päällikkönä on pääjohtaja. Lisäksi laitoksessa on johtajia ja tutkimusprofessoreja sekä muuta henkilöstöä.

4 §

Ilmatieteen laitoksen toimintaa ohjaa ja valvoo johtokunta.

Liikenne- ja viestintäministeriö asettaa johtokunnan kolmeksi vuodeksi kerrallaan. Johtokuntaan kuuluu enintään kahdeksan jäsentä, joista yksi edustaa laitoksen henkilöstöä. Liikenne- ja viestintäministeriö määrää yhden jäsenistä puheenjohtajaksi ja yhden varapuheenjohtajaksi.

Pääjohtaja tai hänen sijaisensa on läsnä johtokunnan kokouksessa ja toimii asioiden esittelijänä.

Liikenne- ja viestintäministeriö vahvistaa johtokunnan jäsenten palkkiot.

Asioiden käsittely ja ratkaiseminen

5 §

Ilmatieteen laitokselle kuuluvat asiat ratkaisee johtokunta, pääjohtaja tai muu vir...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.