Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Maa- ja metsätalousministeriön asetus kiinteistötoimitusmaksusta 27.12.2001/1561

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään kiinteistötoimitusmaksusta 12 päivänä huhtikuuta 1995 annetun lain (558/1995) 4 §:n nojalla, sellaisena kuin se on laissa 1434/2001:

1 §

Soveltamisala

Tätä asetusta sovelletaan kiinteistötoimitusmaksusta annetun lain (558/1995) 1 §:ssä tarkoitetuista toimituksista, toimenpiteistä ja tehtävistä perittäviin työkorvauksiin ja toimituskorvauksiin sekä kiinteistötoimitusmaksun laskentaperusteisiin.

2 §

Tuntihinnat työkorvauksen laskemista varten

Tuntihinnat työkorvauksen laskemista varten toimitukseen tai tehtävään käytetyltä kultakin alkavalta puolelta tunnilta ovat osatehtävittäin:

Osatehtävä Tuntihinta euroa/tunti
1) Toimituksen valmistelu ja asiakirjojen valmistaminen 51 €
2) Toimituskokous 61 €
3) Toimituksen maastotyöt 55 €
4) Jaon suunnittelu 52 €
5) Arviointi- ja korvauskäsittely 59 €

Toimituksen yhteydessä suoritetun muun kuin 3 tai 4 §:ssä tarkoitetun toimituksen tai toimenpiteen työkorvauksen laskemisessa käytetään soveltuvin osin liitteenä olevan maksutaulukon 1 mukaisia tuntihintoja kultakin alkavalta puolelta tunnilta.

3 §

Kiinteistötoimitusmaksun määrääminen lohkomistoimituksesta

Toimituskorvaus. Lohkomisesta, lukuun ottamatta 2 momentissa tarkoitettua yleisen alueen lohkomista, määrätään kiinteistötoimitusmaksu toimituskorvauksena, joka muodostuu perusmaksusta ja kiinteistönmuodostusmaksusta. Perusmaksu on 330 euroa toimitukselta. Sen lisäksi määrätään kultakin lohkokiinteistöltä ja saajakiinteistöltä kiinteistönmuodos...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.