Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Maa- ja metsätalousministeriön asetus vuodelta 2001 maksettavasta perunantuotannon lisäkustannusten korvauksista Siemenperunakeskuksen tuotantoalueella 19.12.2001/1325

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään maa- ja puutarhatalouden kansallisista tuista 30 päivänä marraskuuta 1994 annetun lain (1059/1994) 3 §:n 2 momentin, sellaisena kuin se on laissa 1343/1996, nojalla:

1 §

Soveltamisala

Siemenperunakeskuksen tuotantoalueella noudatettavista perunanviljelyn vaatimuksista annetun lain (356/1995) 2 ja 3 §:ssä tarkoitettujen vuodelta 2001 aiheutuneiden lisäkustannusten korvaamiseksi voidaan käyttää vuoden 2001 valtion talousarvion momentille 30.01.41 (Eräät korvaukset) osoitettua määrärahaa siten kuin tässä asetuksessa säädetään.

2 §

Korvauksen suuruus

Siemenperunakeskuksen tuotantoalueella, Tyrnävän ja Limingan kunnissa sekä entisen Temmeksen kunnan alueella, maksetaan ruoka- ja teollisuusperunan tuottajille perunanviljelyn lisäkustannusten kattamiseksi pinta-alaperusteista lisätukea, jonka suuruus on kirjallisen viljelysopimuksen tuotannon markkinoimiseksi tehneille viljelijöille 1180 markkaa hehtaarilta ja muille viljelijöille, jotka viljelevät perunaa markkinoitavaksi, 830 markkaa hehtaarilta.

3 §

Muut korvausperusteet

Tässä asetuksessa tarkoitettu lisätuki myönnetään samoin perustein ilman erillistä hakemusta kuin vuodelta 2001 maksettavasta perunantuotannon kansallisesta tuesta annetussa valtioneuvoston asetuksessa (372/2001) tarkoitettu perunantuotannon kansallinen tuki.

4 §

Tuen maksatus, takaisinperintä, muutoksenhaku, valvonta ja salassapito

Tuen maksatuksessa, takais...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.