Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Maa- ja metsätalousministeriön asetus porotalouden ja luontaiselinkeinojen rahoituslain mukaisten tukien hakemisen käynnistämisestä (kumoutunut) 23.11.2000/1008

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumoutunut 1.1.2016 alkaen. Ks. L 986/2011 117 §.

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään 21 päivänä tammikuuta 2000 annetun porotalouden ja luontaiselinkeinojen rahoituslain (45/2000) 64 §:n nojalla:

1 §

Soveltamisala

Tätä asetusta sovelletaan haettaessa tukea porotalouden ja luontaiselinkeinojen rahoituslain 2, 3 ja 4 luvun mukaisiin tarkoituksiin.

2 §

Tukien hakeminen

Työvoima- ja elinkeinokeskukset voivat ottaa vastaan 1.12.2000 alkaen kansallista rahoitustukea, paliskuntia koskevaa erityistä kansallista rahoitustukea ja EU-osarahoitteisia maaseudun kehittämistoimenpiteitä koskevia hakemuksia, jotka tullaan ratkaisemaan porotalouden ja luontaiselinkeinojen rahoituslain nojalla. Työvoima- ja elinkeinokeskukset saavat tehdä tukihakemuksia koskevia päätöksiä vasta sen jälkeen, kun tukijärjestelmät on saatettu voimaan erillisillä valtioneuvoston ja ministeriön asetuksilla.

Tukea on haettava ennen toimenpiteen tai hankkeen aloittamista. Tukea porotalouden ja luontaiselinkeinojen rahoituslain nojalla ei myönnetä hankkeeseen, jonka toteuttaminen on aloitettu ennen hakemuksen vireille tuloa.

Tukihakemukset on laadittava hakemuslomakkeelle Lnro 314, 305 tai 306. Hakemuslomakkeita on saatavissa maa- ja metsätalousministeriön tietopalvelukeskuksen lomakejakelusta.

3 §

Tukijärjestelmien ehdot

Tämän asetuksen 2 §:ssä tarkoitettuihin tukijärjestelmiin liittyvät ehdot eivät ole vielä 1.12.2000 voimassa. Tukihake...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.