Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Kauppa- ja teollisuusministeriön asetus maakaasuliiketoimintojen eriyttämisestä 13.11.2000/973

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumottu KTMa:lla maakaasuliiketoimintojen eriyttämisestä 6.4.2005/222.

Kauppa- ja teollisuusministeriön päätöksen mukaisesti säädetään 31 päivänä toukokuuta 2000 annetun maakaasumarkkinalain (508/2000) 5 luvun 6 §:n nojalla:

1 §

Tätä asetusta sovelletaan maakaasumarkkinalain (508/2000) 5 luvun 1 §:ssä tarkoitettujen saman yhteisön, laitoksen tai muun yhteenliittymän harjoittamien maakaasuliiketoimintojen eriyttämiseen toisistaan ja muista liiketoiminnoista.

Tätä asetusta sovelletaan myös niihin maakaasuliiketoiminnan harjoittajiin, jotka harjoittavat pelkästään maakaasuliiketoimintaa, sekä niihin, jotka harjoittavat pelkästään yhtä maakaasuliiketoimintaa.

Tässä asetuksessa yrityksellä tarkoitetaan maakaasuliiketoimintaa harjoittavaa yhteisöä, laitosta tai muuta yhteenliittymää.

2 §

Jos maakaasumarkkinalaki, maakaasumarkkinoista annettu valtioneuvoston asetus (622/2000) tai tämä asetus taikka niiden nojalla annetut säännökset eivät sisällä eriytetyistä tilinpäätöksistä yksityiskohtaisia säännöksiä, voidaan ne laatia yrityskohtaisin perustein ottaen huomioon mainittujen säännösten ja määräysten ilmaisemat yleiset periaatteet.

Valittua eriyttämismenettelyä tulee noudattaa jatkuvasti, ellei sen muuttamiseen ole perusteltua syytä. Eriyttämiskäytäntöön tilikauden aikana tehdyt muutokset tulee ilmoittaa ja esittää muutosten perusteet eriytettyjen tilinpäätösten yhteydessä niiden lisätietona.

3 §

Eriytetyt tilinpäätökset tulee laatia noudattaen kirjanpitolain (1336/1997) ja kirjanpitoa...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.