Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Liikenneministeriön päätös tilaajaluettelotietojen luovuttamisesta 15.6.1999/759

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä päätös on kumoutunut 25.7.2003 alkaen. Ks. ViestintämarkkinaL 393/2003.

Liikenneministeriö on päättänyt 30 päivänä huhtikuuta 1997 annetun telemarkkinalain (396/1997) 8 §:n 3 momentin nojalla, sellaisena kuin se on laissa 566/1999:

1 §

Käyttäjätiedot tilaajaluettelossa

Teleyrityksen velvollisuus huolehtia siitä, että käyttäjät saavat tunnistamisen kannalta välttämättömät tietonsa telemarkkinalain 8 §:n 2 momentin 8 kohdassa tarkoitettuihin luetteloihin, koskee ainoastaan sellaisia käyttäjiä, jotka ovat tehneet liittymäsopimuksen teleyrityksen kanssa.

2 §

Luovutusvelvollisuuden laajuus

Telemarkkinalain 8 §:n 2 momentin 9 kohdassa tarkoitettu teleyritykselle asetettu tietojenluovutusvelvollisuus koskee kaikkia teleyrityksellä olevia tietoja, jotka teleyrityksen kanssa liittymäsopimuksen tehnyt käyttäjä on ilmoittanut tilaajaluettelossa julkaistaviksi. Luovutusvelvollisuuden alaisena tietona ei ole pidettävä valokuvaa, tavaramerkkilaissa (7/1964) tarkoitettua tavaramerkkiä tai muuta vastaavaa kuvallista tunnusta, tekstin asettelua, korostusta tai tiedon muuta erityistä esittämistapaa.

3 §

Käyttäjää koskevien tietojen luovuttaminen

Teleyrityksen on luovutettava pyydetyt yksittäistä käyttäjää koskevat tiedot. Teleyritys ei saa luovuttaa vain osaa yksittäistä luonnollista henkilöä koskevista tiedoista. Teleyrityksen on kuitenkin luovutettava yksittäisiä luonnollista henkilöä koskevia tietoja, jos niitä pyydetään teleyrityksen aikaisemmin luovuttamien tietojen päivittämiseksi.

Pyydetyt tiedot on luovutettava niistä käyt...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.