Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Sisäasiainministeriön päätös ulkomaalaisviraston maksullisista suoritteista 4.8.1998/601

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Sisäasiainministeriö on helmikuun 21 päivänä 1992 annetun valtion maksuperustelain (150/1992) 8 §:n nojalla päättänyt:

1 §

Omakustannusarvon mukaiset julkisoikeudelliset suoritteet

Valtion maksuperustelain 6 §:n 1 momentissa tarkoitettuja maksullisia julkisoikeudellisia suoritteita, joista ulkomaalaisvirasto perii tämän päätöksen liitteenä olevan maksutaulukon mukaisen kiinteän maksun, ovat muut oleskelulupapäätökset kuin jäljempänä 2 ja 3 §:ssä mainitut, työlupa, kadotetun tilalle annettu uusi muukalaispassi tai pakolaisen matkustusasiakirja sekä pyynnöstä annettava todistus.

2 §

Muiden viranomaisten kanssa samanlaatuiset suoritteet

Valtion maksuperustelain 6 §:n 2 momentissa tarkoitetuttuja maksullisia julkisoikeudellisia suoritteita, joista ulkomaalaisvirasto perii liitteenä olevan maksutaulukon mukaisen kiinteän maksun, ovat päätös paikallispoliisista viraston ratkaistavaksi siirrettyyn oleskelulupaan ja työlupaan, oleskeluluvan tai työluvan jatkamisesta, oleskeluluvan siirtämisestä toiseen matkustusasiakirjaan, muukalaispassin tai pakolaisen matkustusasiakirjan sekä viisumin myöntämisestä.

3 §

Alennetut omakustannusarvon mukaiset julkisoikeudelliset suoritteet

Valtion maksuperustelain 6 §:n 3 momentissa tarkoitettuja maksullisia julkisoikeudellisia suoritteita, joista ulkomaalaisvirasto perii sosiaalisista ja humanitaarisista taikka kansainvälisistä sopimuksista johtuvista syistä liitteenä olevan maksutaulukon mukaisen omakustannusarvoa alemman kiinteän maksun, ovat seuraavat suoritteet:

1) kansalai...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.