Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Sisäasiainministeriön poliisimääräys eräistä liikkumis- ja oleskelukielloista 8.7.1998/552

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä päätös on kumoutunut 1.1.2014 alkaen. Ks. PoliisiL 872/2011 9 luku 11 § 2 mom.

Sisäasiainministeriö on 7 päivänä huhtikuuta 1995 annetun poliisilain (493/1995) 52 §:n nojalla päättänyt antaa seuraavan poliisimääräyksen:

1 §

Liikkumis- ja oleskelukielto

Liikkuminen ja oleskelu Länsi-Suomen läänissä Viljakkalan kunnassa olevalla Haverin kaivosalueella ilman Glenmore Highlands Inc kaivosyhtiön tai sen edustajan antamaa lupaa on kielletty karttaliitteessä osoitetulla alueella. Karttaliite on nähtävillä asianajotoimisto Ahola & Sokka Oy:n toimistossa Itälahdenkatu 15–17 Helsinki sekä sisäasiainministeriön kirjaamossa.

Mitä edellä määrätään, ei koske viranomaisten säädettyjen tehtäviensä vuoksi tarpeellista liikkumista ja oleskelua alueella.

2 §

Määräyksen kattavan alueen merkitseminen

Edellä 1 §:ssä mainitun alueen haltijan on aidattava alue sekä merkittävä se kieltoa ja sen rikkomisesta aiheutuvaa sakkorangaistusta osoittavin tauluin tai merkein. Kulku kaivosalueelle on ohjattava porttien kautta, jotka ovat joko valvottuja taikka asianmukaisesti lukittu.

3 §

Kiellon päättyminen

Luovuttaessaan alueen hallinnan taikka lopettaessaan kaivostoiminnan yhtiön tulee poistaa kieltoa ja sen rikkomisesta seuraavaa sakkorangaistusta osoittavat taulut ja merkit sekä ilmoitettava muutoksesta viipymättä sisäasiainministeriöön. Yhtiön on kuitenkin varustettava alue sen vaarallisuudesta osoittavin tauluin.

4 §

Rangaistussäännös

Tämän poliisimääräyksen mukaisen liikkumis- ja oleskelukiellon rikkomisesta voidaan tuomita enintään viiteenkym...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.