Edilexissä tehdään teknisiä huoltotöitä perjantaina 3.5.2024 klo 7.00 alkaen. Palvelun hakutoiminnot ovat pois käytöstä n. klo 8.00 asti. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Laki eräistä väliaikaisista tulleista 16.12.1994/1255

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Tuotaessa maahan tämän lain liitteessä mainittuja, muita kuin yhteisötavaroita niistä kannetaan liitteen mukainen tulli.

Tuotaessa muualta Euroopan yhteisöstä tavaraa, josta on määrätty kannettavaksi tulli Euroopan yhteisön tariffi- ja tilastonimikkeistöstä ja yhteisestä tullitariffista annetun neuvoston asetuksen (ETY) N:ro 2658/87 mukaisesti jo tuotaessa se kolmannesta maasta Euroopan yhteisön tullialueelle, kannetaan tullia liitteessä mainitun tullin ja yhteisöön tuotaessa määrätyn tullin erotus.

Tässä laissa tarkoitettua tullia ei kuitenkaan kanneta, jos tavara on tulliton muutoin kuin yhteisen tullitariffin nojalla eikä myöskään, jos siihen on sovellettava tai osoitetaan yhteisöön tuotaessa sovelletun muuta yhteisön myöntämää tullietuutta.

2 §

Edellä 1 §:n 2 momentissa tarkoitetun tavaran maahan tuonnista on ilmoitettava tulliviranomaisille siten kuin asetuksella tarkemmin säädetään.

Tässä laissa tarkoitettuihin tulleihin, myös 1 momentissa mainittuun ilmoitusvelvollisuuteen, sovelletaan muutoin, mitä tullista muualla säädetään.

3 §

Tämä laki tulee voimaan asetuksella säädettävänä ajankohtana ja on voimassa vuoden 1997 loppuun. Tätä lakia ei sovelleta tavaraan, joka on luovutettu tullivalvonnasta tai olisi pitänyt ilmoittaa tullattavaksi ennen sen voimaantuloa.

L 1255/94 tuli A:n 1542/94 mukaisesti voimaan 1.1.1995.

Luettelo 1 §:ssä tarkoitetuista tavaroista ja niihin sovellettavista tulleista

TAULUKKO PUUTTUU

HE 195/94 , VaVM 70/94

...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.