Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Liikenneministeriön päätös eräiden ulkomailla rekisteröityjen ajoneuvojen vapauttamisesta kuljetusluvista 14.10.1994/908

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumoutunut. Ks. L kaupallisista tavarankuljetuksista tiellä (693/2006).

Liikenneministeriö on 15 päivänä helmikuuta 1991 luvanvaraisesta tavaraliikenteestä tiellä annetun lain (342/91) 5 §:n 3 momentin nojalla, sellaisena kuin se on kesäkuun 28 päivänä 1994 annetussa laissa (574/94), päättänyt:

1 §

Kuljetuslupaa ei vaadita 2 momentissa mainittuja poikkeuksia lukuun ottamatta niiltä ulkomailla rekisteröidyiltä tavaraliikennelain 5 §:n 2 momentissa mainituilta ajoneuvoilta, joiden rekisteröintivaltion kanssa Suomella on tieliikenteen kuljetuslupia koskeva sopimus, mikäli tästä sopimuksesta ei muuta johdu.

Kuljetuslupa vaaditaan sellaiselta kuormatulta perävaunulta,

1) jota vetää Italiassa tai Turkissa rekisteröity kuorma-auto, jolla ei ole kolmannen maan liikenteeseen oikeuttavaa lupaa, ja

2) jota ei ole rekisteröity samassa valtiossa kuin vetoauto.

2 §

Tämä päätös tulee voimaan 20 päivänä lokakuuta 1994.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.