Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Asetus naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta annetussa laissa säädettyjen hyvityksen markkamäärien tarkistamisesta 18.12.1992/1445

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Sosiaali- ja terveysministeriön toimialaan kuuluvia asioita käsittelemään määrätyn ministerin esittelystä säädetään naisten ja miesten välisestä tasa- arvosta 8 päivänä elokuuta 1986 annetun lain (609/86) 23 §:n nojalla:

1 §

Naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta annetun lain (609/86) 11 §:n 2 momentissa säädetyt hyvityksen markkamäärät tarkistetaan rahanarvon muutosta vastaavasti siten, että hyvityksenä on suoritettava loukkauksen laadun mukaan vähintään 12 400 ja enintään 39 200 markkaa.

2 §

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1993.

Tällä asetuksella kumotaan naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta annetussa laissa säädettyjen hyvityksen markkamäärien tarkistamisesta 22 päivänä joulukuuta 1989 annettu asetus (1219/89).

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.