Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Liikenneministeriön päätös aluksen miehityksestä ja laivahenkilökunnan pätevyydestä annetun asetuksen soveltamisesta 21.12.1990/1265

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Liikenneministeriö on aluksen miehityksestä ja laivahenkilökunnan pätevyydestä 16 päivänä maaliskuuta 1984 annetun asetuksen (250/84) 83 §:n nojalla päättänyt:

1 §

Kauppa-alusten päällystöstä annetun asetuksen (522/64) ja merenkulkuhallituksen 8 päivänä tammikuuta 1985 antaman kauppa-alusten kuljettajankirjoja koskevan päätöksen nojalla annetut pätevyyskirjat on uusittava viimeistään 1 päivänä huhtikuuta 1989.

2 §

Henkilö, joka on ennen huhtikuun 1 päivää 1984 suorittanut kauppa-aluksen päällystöstä annetussa asetuksessa vaaditun tutkinnon pätevyyskirjan saamiseksi, mutta joka ei ole saanut kyseistä pätevyyskirjaa puuttuvan palveluajan vuoksi, on oikeutettu saamaan aluksen miehityksestä ja laivahenkilökunnan pätevyydestä annetun asetuksen 90–92 §:ssä, sellaisina kuin niistä 90 ja 91 § ovat 14 päivänä maaliskuuta 1986 annetussa asetuksessa (216/86), tarkoitetun vastaavan pätevyyskirjan suoritettuaan viimeksi mainitussa asetuksessa pätevyyskirjan saamiseksi vaaditun meripalvelun.

Edellä 1 momentissa tarkoitetuksi meripalveluksi hyväksytään kauppa-alusten päällystöstä annetun asetuksen mukaisilla liikennealueilla vastaavan pätevyyskirjan saamiseksi vaadittu meripalvelu.

3 §

Henkilö, joka ennen huhtikuun 1 päivää 1984 on suorittanut kauppa-alusten päällystöstä annetussa asetuksessa tai sen nojalla annetussa kauppa-alusten kuljettajankirjoja koskevassa merenkulkuhallituksen päätöksessä vaaditun kuulustelun pätevyyskirjan saamiseksi, mutta joka ei ole...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.