Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtioneuvoston asetus maitotuotteiden, hedelmien ja vihannesten koulujakelutuesta kevätlukukaudella 2018 14.12.2017/929

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään maataloustuotteiden markkinajärjestelystä annetun lain (999/2012) nojalla:

1 §

Tukikelpoiset tuotteet

Maataloustuotteiden markkinajärjestelystä annetussa laissa (999/2012) tarkoitettua koulujakelutukea voidaan maksaa maidon ja piimän, jäljempänä maitotuotteet, toimittamiseksi koulujen oppilaille. Maidon on oltava D-vitaminoitua ja maitotuotteet saavat sisältää rasvaa enintään 0,5 prosenttia. Maitotuotteet voivat olla laktoosittomia. Lisäksi tukea voidaan maksaa seuraavien tuoreiden tai pakastettujen hedelmien ja vihannesten toimittamiseen:

1) herne;

2) kurkku;

3) lanttu;

4) porkkana;

5) tomaatti;

6) herukat;

7) mansikka;

8) mustikka;

9) puolukka;

10) omena;

11) appelsiini;

12) banaani;

13) klementiini;

14) mandariini.

Tukikelpoisia tuotteita voidaan jakaa tavallisten kouluaterioiden yhteydessä Euroopan parlamentin ja neuvoston asetuksen (EU) N:o 1308/2013 täydentämisestä hedelmien ja vihannesten, banaanien ja maidon toimittamiseen oppilaitoksille myönnettävän unionin tuen osalta sekä komission delegoidun asetuksen (EU) N:o 907/2014 muuttamisesta annetun komission delegoidun asetuksen (EU) 2017/40 11 artiklassa säädetyin edellytyksin

2 §

Kohderyhmä

Koulujakelutukea myönnetään julkisessa tai viranomaisen hyväksymässä päiväkodissa tai esikoulussa olevien lasten sekä perusasteen oppilaitosta tai toisen asteen oppilaitosta käyvien oppilaiden kulutukseen tarkoitettujen tukikelpoisten maitotuotteiden hankintaan.

Koulujakelutukea myönnetään lisäk...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.