Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Sosiaali- ja terveysministeriön asetus maatalousyrittäjän työtapaturma- ja ammattitautilain mukaisen perusturva- ja valtionosuuden ja korvausvastuun täydennysmaksun suorittamisesta 2.10.2015/1252

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Sosiaali- ja terveysministeriön päätöksen mukaisesti säädetään maatalousyrittäjän työtapaturma- ja ammattitautilain (873/2015) 150 §:n 2 momentin ja 180 §:n 6 momentin nojalla:

1 §

Perusturva- ja valtionosuuden ennakot ja osuuksien lopullinen määrä

Sosiaali- ja terveysministeriö vahvistaa viimeistään kunkin vuoden marraskuun 25 päivänä maatalousyrittäjän työtapaturma- ja ammattitautilain (873/2015) 150 §:n 2 momentissa tarkoitetut valtion, Kansaneläkelaitoksen ja Maatalousyrittäjien eläkelaitoksen ennakoiden määrät seuraavalle kalenterivuodelle. Viimeistään kunkin vuoden kesäkuun 25 päivänä sosiaali- ja terveysministeriö tarkistaa saman kalenterivuoden jälkimmäiselle puoliskolle vahvistettujen ennakkoerien määrät. Lisäksi sosiaali- ja terveysministeriö tarkistaa joulukuulta maksettavien ennakkoerien määrät viimeistään saman vuoden marraskuun 25 päivänä. Edellä tarkoitettuja toimenpiteitä varten maatalousyrittäjien tapaturmavakuutuslaitoksen on toimitettava sosiaali- ja terveysministeriölle tämän määräämä selvitys viimeistään toimenpidettä edeltävän kuukauden 20 päivänä.

Ennakot maksetaan maatalousyrittäjien tapaturmavakuutuslaitokselle kahtenatoista kuukausittaisena eränä. Ennakon määrästä maksetaan:

1) tammikuulta 13 prosenttia;

2) helmikuulta 10 prosenttia;

3) maaliskuulta 4 prosenttia;

4) huhtikuulta 8 prosenttia;

5) toukokuulta 10 prosenttia;

6) kesäkuulta 5 prosenttia;

7) heinäkuulta 10 prosenttia;

8) ...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.