Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Liikenne- ja viestintäministeriön asetus lentoliikenteen hiilidioksidipäästöjen ja tonnikilometrimäärien tarkkailusta ja todentamisesta 10.4.2015/432

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Liikenne- ja viestintäministeriön päätöksen mukaisesti säädetään lentoliikenteen päästökaupasta annetun lain (34/2010) 11 §:n 5 momentin ja 12 §:n 2 momentin nojalla:

1 §

Tarkkailusuunnitelma

Ilma-aluksen käyttäjän on viipymättä toimitettava merkittävän muutoksen johdosta tarkistettu tarkkailusuunnitelma Liikenteen turvallisuusvirastolle sen hyväksyntää varten.

2 §

Vähän päästöjä aiheuttava ilma-aluksen käyttäjä

Sellainen ilma-aluksen käyttäjä, joka suorittaa alle 243 lentoa kolmen peräkkäisen neljän kuukauden jakson aikana tai jonka suorittamien lentojen vuosittaiset yhteispäästöt ovat alle 25 000 hiilidioksiditonnia, (vähän päästöjä aiheuttava ilma-aluksen käyttäjä) voi arvioida polttoaineen kulutusta siten kuin Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiivissä 2003/87/EY tarkoitetusta kasvihuonekaasupäästöjen tarkkailusta ja raportoinnista annetun Euroopan komission asetuksen ((EU) N:o 601/2012, jäljempänä komission tarkkailuasetus, 54 artiklassa säädetään. Ilma-aluksen käyttäjän, joka arvioi polttoaineen kulutusta komission tarkkailuasetuksessa säädetyn mukaisesti ja joka ylittää raportointivuoden aikana vähän päästöjä aiheuttaville ilma-aluksen käyttäjälle asetetut raja-arvot, on ilmoitettava ylityksestä Liikenteen turvallisuusvirastolle.

Liikenteen turvallisuusviraston on sallittava komission tarkkailuasetuksen mukaisesti toimitettu polttoaineen kulutuksen arviointi edellyttäen, että ilma-aluksen käyttäjä osoittaa virastoa ty...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.