Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Maa- ja metsätalousministeriön asetus tunnuspituudeltaan enintään 24 metrin pituisten kalastusalusten harjoittaman silakan ja kilohailin troolikalastuksen keskeyttämisestä Suomenlahdella ja Itämeren pääaltaalla 6.3.2015/173

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään yhteisen kalastuspolitiikan seuraamusjärjestelmästä ja valvonnasta annetun lain (1188/2014) 41 §:n 2 momentin nojalla:

1 §

Suomessa rekisteröityjen tunnuspituudeltaan enintään 24 metrin pituisten kalastusalusten silakan ja kilohailin kalastaminen troolilla on kielletty ICES-osa-alueilla 25–27, 28.2 ja Suomen perusviivan ulkopuolella osa-alueella 32 sekä osa-alueella 29 leveysasteen 59°47’N eteläpuolella silakan ja kilohailin troolikalastuksen rajoittamisesta Suomenlahdella ja Itämeren pääaltaalla vuonna 2015 annetun valtioneuvoston asetuksen (1441/2014) 3 §:n 1 momentissa säädetyn suurimman sallitun kilohailisaaliin täyttymisen vuoksi.

2 §

Edellä 1 §:ssä mainituilta alueilta tunnuspituudeltaan enintään 24 metrin pituisten kalastusalusten ennen tämän asetuksen voimantuloa troolilla pyytämien silakka- ja kilohailisaaliiden aluksella pitäminen, jälleenlaivaus, uudelleensijoitus, kuljetus ja aluksesta purkaminen on sallittua 12 päivään maaliskuuta 2015.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 8 päivänä maaliskuuta 2015 ja on voimassa 31 päivään joulukuuta 2015.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.