Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Maa- ja metsätalousministeriön asetus vuoden 2012 maa- ja metsätalousalan sekä ammatinharjoittajan tulvavahinkokorvausten maksamisesta 16.10.2013/714

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumoutunut 1.1.2014 alkaen, ks. L poikkeuksellisten tulvien aiheuttamien vahinkojen korvaamisesta annetun lain kumoamisesta 1001/2011.

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään poikkeuksellisten tulvien aiheuttamien vahinkojen korvaamisesta annetun lain (284/1983) 4 §:n 2 momentin ja 5 §:n nojalla, sellaisena kuin niistä ovat 4 §:n 2 momentti laissa 92/1995 ja 5 § laissa 433/2007:

1 §

Soveltamisala

Tässä asetuksessa säädetään poikkeuksellisten tulvien aiheuttamien vahinkojen korvaamisesta annetun lain (284/1983), jäljempänä tulvavahinkolaki, nojalla korvattavien kasvavalle, korjuuvaiheessa oleville tai korjatuille puutarhatuotteille, korjatulle sadolle, ammatin harjoittamisessa valmistuneille tuotteille tai siinä tarvittavalle irtaimistolle, kasvavalle puustolle, maa- ja metsätalousalan sekä ammatinharjoittajan yksityisteille, silloille, ojille tai penkereille sekä rakennuksille tai rakennelmille aiheutuneiden tulvavahinkojen eräistä tarkemmista arviointiperusteista ja kustannusten korvausprosentista vuoden 2012 aikana poikkeuksellisista tulvista aiheutuneista vahingoista.

2 §

Määritelmät

Tässä asetuksessa tarkoitetaan:

1) maatalousalan vähämerkityksisellä tuella Euroopan yhteisön perustamissopimuksen 87 ja 88 artiklan soveltamisesta vähämerkityksiseen tukeen maataloustuotteiden tuotannon alalla annetun komission asetuksen (EY) N:o 1535/2007 3 artiklassa tarkoitettua tukea

2) yleisellä vähämerkityksisellä tuella tukea, ...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.