Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtioneuvoston asetus nesteytetyn maakaasun terminaalien investointituen myöntämisen yleisistä ehdoista 10.10.2013/707

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään valtionavustuslain (688/2001) 8 §:n nojalla:

1 §

Soveltamisala

Sen lisäksi, mitä valtionavustuslaissa (688/2001) säädetään, sovelletaan valtion talousarvion mukaisen nesteytetyn maakaasun tuontiin tai vastaanottamiseen sekä purkamiseen, varastointiin ja toimittamiseen käytettävän vastaanottoaseman ja siihen liittyvän laitteiston, jäljempänä nesteytetyn maakaasun terminaali, investointituen myöntämiseen, maksamiseen ja käyttöön, mitä tässä asetuksessa säädetään.

2 §

Euroopan unionin valtiontukisääntely

Investointituen myöntäminen ja maksaminen edellyttävät, että Euroopan komissio on hyväksynyt tuen yhteismarkkinoille soveltuvaksi. Tuki voidaan kuitenkin myöntää ehdollisena ennen komission hyväksymistä.

Maksatus on keskeytettävä, jos tuen saaja ei ole noudattanut eräiden valtion tukea koskevien Euroopan yhteisöjen säännösten soveltamisesta annetun lain (300/2001) 1 §:ssä tarkoitettua tuen takaisinperintäpäätöstä.

3 §

Valtionapuviranomainen

Työ- ja elinkeinoministeriö päättää investointituen myöntämisestä ja hoitaa muut tässä asetuksessa säädetyt tehtävät.

4 §

Investointituen myöntämisen edellytykset

Investointitukea voidaan myöntää yritykselle, jos:

1) nesteytetyn maakaasun terminaalista voidaan toimittaa nesteytettyä maakaasua laiva- ja muun liikenteen polttoaineeksi;

2) yritys myy kohtuullista korvausta vastaan nesteytetyn maakaasun terminaalin käyttöoikeuksia niitä tarvitseville terminaalin kapasiteetin rajoissa sekä j...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.