Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Sosiaali- ja terveysministeriön asetus tapaturmavakuutuslain 35 a §:ssä tarkoitetusta tilastohistoriasta 18.11.2011/1161

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumoutunut 1.1.2016 alkaen. Ks. Työtapaturma- ja ammattitautiL 459/2015 282 §.

Sosiaali- ja terveysministeriön päätöksen mukaisesti säädetään tapaturmavakuutuslain (608/1948) 35 a §:n nojalla, sellaisena kuin se on laissa 647/2010:

1 §

Tilastohistoriaan kuuluvat tiedot

Tapaturmavakuutuslain (608/1948) 35 a §:n 1 ja 3 momentissa tarkoitettuun tilastohistoriaan kuuluvat tiedot annetaan viideltä viimeiseltä täydeltä sekä kuluvalta kalenterivuodelta siten kuin 2–6 §:ssä säädetään. Jos vakuutus on ollut yhtiössä tätä lyhyemmän ajan, tiedot annetaan vastaavasti vakuutuksen voimassaoloajalta.

2 §

Palkkatiedot

Tapaturmavakuutuslain 35 a §:n 1 ja 3 momentissa tarkoitettuun tilastohistoriaan kuuluvat palkkatiedot eritellään Tapaturmavakuutuslaitosten liiton tapaturmavakuutuslain 35 e §:n nojalla ylläpitämän riskiluokituksen edellyttämän toimialaa tai teetettyä työtä koskevan tiedon mukaisesti viimeiseltä täydeltä ja kuluvalta kalenterivuodelta. Aikaisemmilta vuosilta toimitetaan vain vakuutusmaksun perusteena käytettyjen palkkojen vuosittainen yhteismäärä.

Palkat ilmoitetaan lopullisina palkkoina. Jos lopullista palkkatietoa ei ole käytettävissä, ilmoitetaan ennakkopalkkatieto.

3 §

Määritelmät

Tässä asetuksessa tarkoitetaan:

1) ohimenevillä korvauksilla tapaturmavakuutuslain 17 §:n mukaista päivärahaa, 15, 15 a ja 15 b §:n mukaista sairaanhoidon kustannusten korvausta, 17 a §:n mukaista fysikaalisen hoidon aikaista ansionmenetyskorvausta, 14 §:n 3 ja 4 momentin,...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.