Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Maa- ja metsätalousministeriön asetus silakan ja kilohailin troolikalastuksen rajoituksista Pohjoisella Itämerellä ja Suomenlahdella vuonna 2011 10.11.2011/1129

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumottu A:lla 22.12.2011/1513, joka on voimassa 30.12.2011 alkaen.

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään Euroopan yhteisön yhteisen kalastuspolitiikan täytäntöönpanosta annetun lain (1139/1994) 2 ja 10 § nojalla:

1 §

Silakan ja kilohailin troolikalastuksen rajoitus

Suomessa rekisteröityjen kalastusalusten silakan tai kilohailin troolikalastus ICES:n osa-alueella 32 ja leveyspiirin 59°50′N eteläpuolella osa-alueella 29 ja niiden näiltä alueilta kalastaman silakka- tai kilohailisaaliin hallussa pitäminen, jälleenlaivaus ja purku ovat kiellettyjä.

Edellä 1 momentissa säädetty kielto ei koske silakan tai kilohailin troolikalastusta ICES osa-alueella 32, jota harjoitetaan Suomen perusviivan ja Suomen rannikkoviivan välillä.

2 §

Voimaantulo

Tämä asetus tulee voimaan 11 päivänä marraskuuta 2011 ja on voimassa 31 päivään joulukuuta 2011.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.