Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Maa- ja metsätalousministeriön asetus metson ja riekon metsästyksen kieltämisestä metsästysvuonna 2011—2012 19.8.2011/964

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään metsästyslain (615/1993) 38 §:n 1 momentin nojalla, sellaisena kuin se on laissa 159/2011:

1 §

Metson metsästys

Metson metsästys on kielletty 10 päivästä syyskuuta 31 päivään lokakuuta Varsinais-Suomen maakunnassa sekä Uudenmaan maakunnassa lukuun ottamatta Lapinjärven, Loviisan ja Myrskylän kuntia.

Metson metsästys on kielletty 1 päivästä lokakuuta 31 päivään lokakuuta Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen maakunnissa, Pirkanmaan maakuntaan kuuluvissa Akaan, Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Pirkkalan, Punkalaitumen, Pälkäneen, Tampereen, Urjalan, Valkeakosken ja Vesilahden kunnissa, Satakunnan maakuntaan kuuluvissa Eurajoen, Euran, Huittisten, Köyliön ja Rauman kunnissa sekä Uudenmaan maakuntaan kuuluvissa Lapinjärven, Loviisan ja Myrskylän kunnissa.

Metson yleisestä rauhoitusajasta säädetään metsästysasetuksen (666/1993) 24 §:n 18 kohdassa.

2 §

Riekon metsästys

Riekon metsästys on kielletty 10 päivästä syyskuuta 31 päivään lokakuuta Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Keski-Suomen, Pohjanmaan, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon maakunnissa, Kainuun maakuntaan kuuluvissa Kuhmon, Paltamon ja Sotkamon kunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Haukiputaan, Iin, Kiimingin, Kuusamon, Oulun, Pyhännän, Pudasjärven, Siikalatvan, Taivalkosken, Utajärven ja Yli-Iin kuntia.

Riekon yleisestä rauhoitusajasta säädetään metsästysasetuksen 24 §:n 15 kohdassa.

3 §

Voimaantulo

Tämä asetus tulee voimaan 23 päivänä elokuuta 2011 ja se o...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.