Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Maa- ja metsätalousministeriön asetus kalastuksen tahattomien valassaaliiden tarkkailusta 28.12.2005/1214

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Maa- ja metsätalousministeriö on Euroopan yhteisön yhteisen kalastuspolitiikan täytäntöönpanosta 8 päivänä joulukuuta 1994 annetun lain (1139/1994) 2 ja 10 §:n nojalla päättänyt:

1 §

Soveltamisala

Tässä asetuksessa säädetään neuvoston kalastuksen tahattomia valassaaliita koskevista toimenpiteistä sekä asetuksen (EY) N:o 88/1998 muuttamisesta annetun asetuksen (EY) N:o 812/2004 artiklojen 4―7 ja liitteen III toimeenpanosta.

Tätä asetusta ei sovelleta tahattomien valassaaliiden tarkkailuun Ahvenanmaan vesillä.

2 §

Tarkkailija

Neuvoston asetuksen (EY) N:o 812/2004 artiklassa 5 tarkoitettuna tarkkailijana toimii maa- ja metsätalousministeriön tehtävään määräämä ministeriön virkamies. Tarkkailijan on täytettävä edellä mainitun asetuksen 5 artiklan 1 kohdassa säädetyt vaatimukset.

3 §

Tarkkailutehtävä

Neuvoston asetuksen (EY) N:o 812/2004 artiklan 5 kohtien 1―3 mukainen tarkkailutyö tulee suorittaa häiritsemättä merkittävästi aluksen normaalia kalastustoimintaa. Tarkkailija kirjoittaa jokaisesta tarkkailumatkasta raportin, joka toimitetaan pyydettäessä myös kalastusaluksen päällikölle.

Tarkkailija voi suorittaa myös muita maa- ja metsätalousministeriön määräämiä tehtäviä, joilla pyritään neuvoston asetuksen (EY) N:o 812/2004 artiklan 5 kohdan 2 mukaisesti lisäämään tieteellistä ymmärtämystä asianomaisten alusten saaliskoostumuksesta ja kalavarojen biologisesta tilasta.

4 §

Suomen tarkkailijaohjelma Itämerellä

Tarkkailu tehdään neuvoston asetuksen (EY) N:o 812/2004 artiklan 4 mukaisen maa- ja metsätalousministe...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.