Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Maa- ja metsätalousministeriön asetus kiinteistörekisteriä ja kiinteistörekisterikarttaa koskevista suoritteista perittävistä maksuista 3.12.2004/1081

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Maa- ja metsätalousministeriön päätöksen mukaisesti säädetään 16 päivänä toukokuuta 1985 annetun kiinteistörekisterilain (392/1985) 14 a §:n nojalla, sellaisena kuin se on laissa 244/1994:

1 §

Soveltamisala

Kiinteistörekisteriä ja kiinteistörekisterikarttaa koskevista suoritteista peritään valtiolle ja kunnalle maksuja tämän asetuksen mukaan.

2 §

Maksulliset julkisoikeudelliset suoritteet

Kiinteistörekisteriotteesta peritään maksu seuraavasti:

1) tilasta tai tontista annettavasta otteesta 8,40 euroa; sekä

2) muista kuin 1 kohdassa tarkoitetuista rekisteriyksiköistä annettavasta otteesta ensimmäiseltä A4-kokoiselta sivulta 8,40 euroa ja jokaiselta seuraavalta sivulta 4,20 euroa.

Kiinteistörekisteristä erillisinä annettavista määräalatiedoista peritään maksuna 5,90 euroa määräalalta tai erikseen rekisteröidyltä yhteisalueosuudelta.

Kunta-, sijaintialue-, ryhmä- ja yksikköluettelosta, erillisenä annettavasta yhteisen alueen osakasluettelosta ja muusta näihin verrattavasta luettelosta peritään 4,20 euron perusmaksu tilaukselta ja 8 senttiä yksiköltä tai osakkaalta taikka tämän sijasta vähintään 5,05 euroa sivulta.

3 §

Laajojen ja massaluonteisten tietojen luovuttaminen

Lakiin tai asetukseen perustuvasta laajojen ja massaluonteisten kiinteistörekisterin tietojen luovuttamisesta viranomaiselle peritään 0,17 euroa rekisteriyksiköltä sekä tietojenkäsittelykustannukset.

Jos tiedot luovutetaan tietovälineellä, peritään myös tietovälinekustannukset.

4 §

Liiketalo...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.