Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Sisäasiainministeriön asetus eräistä liikkumis- ja oleskelukielloista 12.12.2003/1251

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Tämä asetus on kumoutunut 1.1.2014 alkaen. Ks. PoliisiL 872/2011 9 luku 11 § 2 mom.

Sisäasiainministeriön päätöksen mukaisesti säädetään 7 päivän huhtikuuta 1995 annetun poliisilain (493/1995) 52 §:n nojalla, sellaisena kuin se on laissa 315/2001:

1 §

Liikkumis- ja oleskelukielto

Mikkelin kaupungin ylläpitämän Mikkelin lentoaseman lentokenttäalueella tapahtuvan toiminnan turvaamiseksi, lentoturvallisuuden takaamiseksi, lentoliikennettä vaarantavien tekojen estämiseksi, lentokenttäalueella työskentelevien työturvallisuuden ja muiden henkilöiden turvallisuuden vuoksi liikkuminen ja oleskelu edellä mainitulla lentokenttäalueella on kielletty ilman Mikkelin lentoaseman päällikön tai hänen määräämänsä henkilön yksittäistapauksessa antamaa lupaa. Rajoitus on vahvistettu karttaliitteessä osoitetulle alueelle. Karttaliite on nähtävillä sisäasiainministeriön kirjaamossa sekä Mikkelin lentoasemalla.

Mitä edellä säädetään, ei koske viranomaisten säädettyjen tehtäviensä vuoksi tarpeellista liikkumista tai oleskelua alueella.

2 §

Rajoituksen alaisen alueen merkitseminen

Rajoituksen alainen alue ja sinne johtavat sisääntuloväylät on alueen haltijan merkittävä kieltoa ja sen rikkomisesta säädettyä sakkorangaistusta osoittavin tauluin tai merkein. Alueen käyttötarkoituksen kannalta keskeisimmät alueet on tarvittaessa aidattava ja ne on varustettava edellä mainituin tauluin tai merkein.

3 §

Kiellon päättyminen

Muuttaessaan toimintaansa siten, etteivät 1 §:ssä säädetyt rajoitukset enää ole tarpeellisia, taikka lopettaessaan toimin...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.