Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Siirry

Puutteelliset hakuehdot

Valtioneuvoston asetus saaristokunnista ja muiden kuntien saaristo-osista, joihin sovelletaan saaristokuntaa koskevia säännöksiä 18.12.2003/1212

Aiempi ajantasamuoto - alkuperäinen säädös

Valtioneuvosto on saariston kehityksen edistämisestä 26 päivänä kesäkuuta 1981 annetun lain (494/81) 9 §:n nojalla sisäasiainministeriön esittelystä päättänyt:

1 §

Saaristokuntia ovat:

Varsinais-Suomi

Dragsfjärd, Houtskari, Iniö, Korppoo, Kustavi, Nauvo, Rymättylä ja Velkua.

Etelä-Savo

Enonkoski, Puumala ja Sulkava.

Pohjanmaa

Maalahti.

Pohjois-Pohjanmaa

Hailuoto.

2 §

Seuraavissa kunnissa oleviin saariin, joihin ei ole kiinteää tieyhteyttä sekä suluissa erikseen mainittuihin saariin ja muihin alueisiin, joihin on kiinteä tieyhteys, sovelletaan saaristokuntaa koskevia säännöksiä:

Uusimaa

Helsinki, Inkoo (myös Storramsjö-Hirdal, Barö, Räfsö, Degerö ja Stävö) ja Tammisaari (myös Bromarv, Trollshovda, Lindö, Svedja-Öby ja Odensö-Norrby-Båsa).

Itä-Uusimaa

Pernaja (myös Sarvsalö, Kabböle-Isnäs, Tjuvö ja Strömsland), Porvoo (myös Emäsalo, Vässölandet ja Tirmo-Fagersta), Ruotsinpyhtää (myös Vahterpää, Gäddbergsö) ja Sipoo (myös Kitö ja Löparö).

Varsinais-Suomi

Askainen (myös Lempisaari ja Livonsaari), Halikko (myös Angelniemi ja Angelansaari), Kemiö (myös Kemiön saari), Merimasku (myös Otavan saari), Parainen (myös Stormälö, Lillmälö-Lenholm, Stortervolandet, Lilltervo ja Lemlax), Piikkiö (myös Harvaluoto), Särkisalo (myös Isoluoto ja Kaukassalo), Taivassalo (myös Leikluoto, Kuuste, Mussalo-Lehtinen, Kaitainen ja Naurisluoto-Kuusisto), Västanfjärd (myös Kemiön saari) ja Uusikaupunki (myös Pyhämaa-Lepäinen ja Kittamaa).

Päijät-Häme

Asikkala (myös Vedentausta, Salonsaari, Rutala...

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.